вторник, 27 июня 2017 г.

«Війна не має забуття.
Шана за подвиг, вдячність за мир».



8 травня 2017 року було проведено в бібліотеці та в школі вечір пам’яті присвячений ДнюПам’яті та примирення та ДнюПеремоги над нацизмом у Другійсвітовійвійні. На святі були присутні ветерани ВВв, воїни-афганці та воїни з АТО. Учні школи підготували та провели свято, було показано документальний фільм про Другусвітовувійну в якій перемогла радянська армія і звільнила Європу від фашистських загарбників. Виступив ансамбль «Журавка» з піснями про війну. Ветеран Сліпухіна А.М. розповіла про ті часи, коли йшла війна, прочитала гарний вірш про війну, що сльози на очах були у всіх присутніх. Діти слухали уважно і подарували квіти та подарунки всім ветеранам усіх війн.
В бібліотеці відбулася виставка «Війна не має забуття. Шана за подвиг, вдячність за мир». На виставці була виставлено багато книг про війну для всіх груп читачів. Підготувала бібліотекарка Попова О.Ю. виставку фотографій та коротку біографію всіх ветеранів ВВв, які жили в селі Базар’янка, та їх військовий шлях, який вони пройшли.
Потім 9 травня відбувся автопробіг селами Базар’янка та Тузли, жителі Базар’янка та Лебедівки приєдналися до мітингу біля пам’ятника загиблих у ВВв та поклали квіти.



Комментариев нет:

Отправить комментарий