вторник, 27 июня 2017 г.

Свято бібліотеки.
    Вислів  «Бібліотека - книжковий храм» - знають всі. А для того, щоб вміти користуватися цим книжковим храмом в бібліотеці проводяться бібліотечні різноманітні заходи.
    Мета бібліотекаря: заволікти та навчити читачів користуватися бібліотечними фондами в яких розміщується дуже багато інформації. Історію нашої бібліотеки знають майже 50% читачів. 
    29 вересня 2016 року, в приміщенні сільської бібліотеки було проведено свято присвячене Всеукраїнському дню бібліотек, на тему: «Бібліотека - книжковий храм». На святі було 20 присутніх читачів бібліотеки. Читальну залу було святково прикрашено. Читачі гарно привітали бібліотекаря зі святом бібліотек, подарували букет квітів та декілька книг для бібліотеки.
    За два дні до свята було оголошено декілька конкурсів присвячених Всеукраїнськомуднюбібліотек, на тему: «Бібліотека - книжковий храм». Роботи приймалися від всіх читачів бібліотеки, як від дорослих так і дітей. Найактивнішими стала родина Гушан, яка і зайняла І місце у всіх трьох конкурсах. Учениця 4 класу Гушан Альбіна зайняла І місце в номінації «Кращий читач» та «Найактивніша читачка», батько Гушан Анатолій та матір Інна - І місце в номінації «Умілі руки» отримали грамоту, диплом та лист подяку і книгу. Бібліотекарка Ольга Юріївна розповіла історію бібліотеки. Також відбулася виставка малюнків.
    Активісти бібліотеки розповіли вірші та історії із свого читацького життя, гуморески. Було проведено вікторину на тему: «Бібліотека - книжковий храм», яка дуже сподобалася всім. Питання були важкі, але цікаві.
Проведене святовсім учасникам та гостям дуже сподобалося. Після свята в бібліотеці був фуршет, солодкий стіл для дітей. Бібліотека отримала в подарунок от читачів 25 книг за вересень місяць.
    Бібліотекарка Ольга Юріївна зробила плакат стоп-кадр по темі: «Із життя бібліотеки», на якому були розміщені фотографії відвідувачів бібліотеки. На останок майже всі присутні сфотографувалися на сходах бібліотеки на пам'ять з нагородами і кульками. Свято вдалося на радість всім відвідувачам.



Комментариев нет:

Отправить комментарий